Over Jipieyoga

Een schildpad!

portret hilde

Yoga selfie!

Ik ben Hilde Verhoeven, geboren in 1975 in een warm nest, en getrouwd met Thomas, man met pit, en mama van de al even pittige Mira en Jip.

Ik ben de schildpad in ons gezin – volgens mijn man. Ik heb een rustige ziel en doe de dingen graag traag. Mijn levenservaring heeft me geleerd te luisteren naar mijn hart, en naar mijn eigen tempo.  Niet altijd gemakkelijk in onze turbomaatschappij.

Kinder- en tieneryogadocent

Yoga kwam op het juiste moment (terug) in mijn leven. Uit nieuwsgierigheid begon ik aan een opleiding voor kinder- en tieneryogadocent en meteen had ik het gevoel: dit is het, dit is wat ik kan, dit is wat ik wil. Dit is wat ik wil voor mijn kinderen. Voor alle kinderen. Aan yoga beleef je plezier, en je put er kracht uit.

Het begin van Jipieyoga

Aanvullende opleidingen, ervaring in de hatha-yoga, mijn hart voor mensen en de niet te onderschatten steun van het thuisfront gaven me zin om Jipieyoga op te richten. Ben je niet overtuigd na het lezen van de website of heb je nog vragen, neem dan zo snel mogelijk contact op of neem deel aan een proefles.

Namasté Hilde