Yoga voor tieners

Ouders niet toegelaten

 

 Jipieyoga maakt tijd voor jou. Want dit is de tijd van je leven. Geniet ervan.

Vind je kinderyoga te speels en heb je ook geen zin om al met volwassenen yoga te beoefenen, dan is tieneryoga misschien iets voor jou.

 

(Ont-)spannend?

 

Ouders, vrienden, school, … verwachten van alles van je en dat kost energie. Dit is een spannende periode in je leven, er gebeurt veel met je, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Misschien ervaar je wel eens stress en heb je het gevoel veel te veel te moeten. Door yoga kan je hier makkelijker mee omgaan.

 

Here we are now, entertain us…

 

Tijdens de tieneryoga maak je kennis met de zonnegroet (en ander yogagroeten) en leer je houdingen uit de Hatha Yoga (asana’s) aangepast aan je leeftijd. Zowel individuele als partnerhoudingen komen aan bod.

We gaan bewust ademen, oefenen in  meditatie en doen aan mindfulness om tot rust te komen. Soms tekenen we of maken we gebruik van yogakaartjes om een beter inzicht in onszelf te krijgen.  Af en toe ervaren we de weldaad van massage.

tieneryoga

Krachtig als een krijger

 

Ik ben me d’er eentje!

En dat is maar goed ook. Ontdek je eigen kracht en mogelijkheden. Yoga maakt je bewust van de dingen die je bezighouden en laat je voelen dat je goed bent zoals je bent, op je eigen unieke manier.