Yogafeestjes

Yogafeestjes voor kids en tieners

 

Een origineel feestje? Maak kennis met de wondere wereld van Jipieyoga! Verjaardagcommunie- of lentefeest? Wij zijn altijd in voor een feestje! Ook als je gewoon een vrije middag hebt en op zoek bent naar een leuke activiteit.

 

Wat?

 

Gedurende anderhalf uur gaan de feesteling en zijn vrienden op yogareis. Laat je verbeelding spreken en kies zelf je lievelingsthema (natuur, dierenrijk, elfen, astronauten,...) of favoriete activiteiten (massage, tekenen, hartopeners,...). Of laat je verrassen door Jipieyoga op een tocht vol spanning en ontspanning. O ja, de feesteling krijgt bovenop de speciale aandacht nog een kleine attentie.

 

Waar?

 

Het yogafeest kan gezellig bij de feesteling thuis gegeven worden. Een plek die genoeg ruimte biedt voor het gewenste aantal yogamatjes volstaat. En bij mooi weer is de tuin ideaal! Als je thuis geen plaats hebt zoek je zelf een geschikte lokatie.

 

Voor wie?

 

Voor de feesteling en zijn gasten (van 5 tot 15 jaar). De Jipieyogaprijs geldt voor 7 gasten en de jarige. Als er meer genodigden zijn betaal je iets meer (max. 12 kinderen). Ouders mogen meedoen als zij (en de kinderen!) daar zin in hebben... maar het hoeft niet.

 

Hoe?

 

We plannen liefst een paar weken vooraf een datum en bespreken grote of kleine wensen. De Jipieyogareis duurt anderhalf uur en ik neem een kwartiertje voor en na de tijd om wat spullen klaar te zetten en weer op te ruimen. Yoga op een volle maag is niet zo comfortabel, dus als je iets lekkers hebt gepland, eet je dit best na de yogareis.

 

kinderfeestje met yoga

De Marie-Louise? Jipieyoga weet van niets.

 

Kostprijs

 

Een yogareis maak je al vanaf 110 euro. En daarvoor vlieg je naar de maan! Inbegrepen:

  • uitwerking van de Jipieyogareis
  • klaarzetten en opruimen
  • Jipieyogafeest voor de feesteling en 7 gasten
  • gebruik yogamatjes en themamateriaal
  • kleine attentie voor de feesteling

Niet inbegrepen:

  • vervoerskosten (0,3467 cent per kilometer, excl. btw)
  • vanaf het 9de kind komt er 10 euro per kind bij (max. 12 kinderen)